Jan Breydel goed gevuld voor Club Brugge-PAOK: ‘20.000 tickets verkocht’

Jan Breydel goed gevuld voor Club Brugge-PAOK: ‘20.000 tickets verkocht’

8 april - 16:42
7

Club Brugge staat te popelen voor de kwartfinale van de Conference League, met maar liefst 20.000 verkochte tickets voor de heenwedstrijd tegen PAOK. Dat schrijft Het Nieuwsblad op maandag. 

In vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Molde, die slechts 13.000 supporters trok, belooft het Jan Breydel-stadion deze keer goed gevuld te zijn. De immense steun van de fans laat zien hoezeer de Europese wedstrijden worden gekoesterd in Brugge.

De tegenstander mag dan wel PAOK heten, maar de Brugse fans zijn vastbesloten om een succesvolle Europese campagne voort te zetten. Met de gedachte aan een mogelijke Europese finale op 29 mei in Athene, en met teams als Fiorentina en Viktoria Pilsen als mogelijke halve finale tegenstanders, groeit de hoop en verwachting onder de supporters.

De interesse vanuit Griekenland is ook niet te onderschatten, met maar liefst 35 Griekse journalisten die naar Brugge afreizen om verslag te doen van de wedstrijd. Dit toont aan dat ook aan de andere kant van Europa de spanning ook voelbaar is. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.