Gandelman in vorm bij KAA Gent: “Het is hier genieten, iedereen hielp me”

Gandelman in vorm bij KAA Gent: “Het is hier genieten, iedereen hielp me”

8 april - 13:19

Omri Gandelman is de man in vorm bij KAA Gent. De middenvelder wist in de laatste drie matchen zeven doelpunten te maken. Tegen KVC Westerlo wist Gent met 0-3 te winnen, mede door twee treffers van Gandelman.

Gandelman vertelt na zijn twee doelpunten voor Gent tegen Westerlo. “Het is hier genieten – samen met deze teammaats en technische staf… Iedereen hielp me. Dan is het fijn om hen met goals te kunnen bedanken. De wedstrijd winnen was dan ook het belangrijkste”, deelt Gandelman via de officiële kanalen van Gent.

Gandelman geeft aan dat Gent extra gemotiveerd was tegen Westerlo door de salonremise met KRC Genk. “Iedereen zag wat hier toen gebeurde: uiteraard zorgde dat voor bijkomende motivatie om vandaag aan het langste eind te kunnen trekken. Revanche zou ik het echter niet durven noemen”, aldus Gandelman.

Gandelman blikt terug op de degelijke prestatie van Gent bij Westerlo. “We scoorden tweemaal, waren agressief en namen de wedstrijd in handen”, meent Gandelman. In de tweede helft deed Gent het rustiger aan. “Toch bleven we de controle behouden, maar moesten we het eerder afmaken. Al bij al een knappe prestatie”, besluit Gandelman.