HVH grapt over speldenprikjes Westerlo en Gent: “Sein voor vredesbesprekingen?”

HVH grapt over speldenprikjes Westerlo en Gent: “Sein voor vredesbesprekingen?”

8 april - 11:09
4

KVC Westerlo en KAA Gent gingen de strijd aan in de Europe Play-Offs. Het waren De Kemphanen die via de salonremise het lot van De Buffalo’s bezegelden. Dit gegeven zinderde toch nog na tijdens de confrontatie tussen Westerlo en Gent. Uiteindelijk won Gent de match gemakkelijk met 0-3 van Westerlo. Hein Vanhaezebrouck reageert op de plaagstootjes tussen Westerlo en Gent.

Door de salonremise was Gent extra gemotiveerd om een resultaat te boeken tegen Westerlo. Gent werd opvallend begroet door de supporters van Westerlo. De supporters van Westerlo zwaaiden met zakdoeken om de tranen van De Buffalo’s te drogen na het missen van de Champions’ Play-Offs.

De actie van de supporters van Westerlo had niet het gewenste effect, zonder al te veel moeite wist Gent een overtuigende 0-3 neer te zetten. Hoofdtrainer Vanhaezebrouck reageert op de speldenprikjes tussen Westerlo en Gent.

“Er is wat geteased tussen beide supportersgroepen. Ook nog wat na de wedstrijd. Dat hoort erbij, vind ik”, citeert Sporza Vanhaezebrouck. De oefenmeester reageert ook op de zakdoekjes.

“Wat is dat? Een teken van overgave of zoiets? Of een sein voor vredesbesprekingen? Ik heb het niet gezien, anders hadden we misschien een deal kunnen vinden”, grapte de hoofdtrainer na de wedstrijd.

 Na de match tussen Westerlo en Gent kwam er nog flink wat voetbalhumor van de Gentse kant. Gent simuleerde de salonremise onder luid gejuich van de meegereisde supporters uit Gent. “Even de bal nog wat rondspelen, zonder de intentie om iets te doen. Moet kunnen”, besluit de hoofdtrainer van Gent.