Vanhaezebrouck content met Gent: “Alleen maar goed voor ons, tevreden coach”

Vanhaezebrouck content met Gent: “Alleen maar goed voor ons, tevreden coach”

7 april - 23:05
4

Hein Vanhaezebrouck de hoofdtrainer van KAA Gent, wist opnieuw te winnen in de Europe Play-Offs. KVC Westerlo werd met 0-3 aan de kant gezet. Vanhaezebrouck is dan ook tevreden na de zege van De Buffalo’s op De Kemphanen.

Vanhaezebrouck vertelt over het wedstrijdplan van Gent tegen Westerlo. “We wilden snel op voorsprong komen en zo ook de drie punten pakken. Twee snelle goals en een rode kaart, dan weet je: als je nu geen domme dingen doet, zijn die drie punten binnen”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

Toch is Vanhaezebrouck niet helemaal tevreden over de tweede helft van Gent bij Westerlo. “Na rust vond ik het ons niet geweldig doen: te geforceerd en te traag. Na de wissels kwam er opnieuw meer dynamiek en volgden er ook weer kansen”, geeft Vanhaezebrouck aan.

Vanhaezebrouck sluit af door zich content te uiten over de terugkeer van Deisuke Yokota en Sven Kums bij Gent. “Ik was blij om hen terug te zien na een lange blessure. Dat is alleen maar goed voor ons. Ik ben dan ook een tevreden coach”, besluit Vanhaezebrouck.