Nusa na zege Club Brugge tegen Anderlecht: “Fantastisch, we zijn blijven gaan”

Nusa na zege Club Brugge tegen Anderlecht: “Fantastisch, we zijn blijven gaan”

7 april - 22:46
6

Antonio Nusa, het goudhaantje van Club Brugge, is zeer te spreken over de 3-1 zege van Club Brugge tegen RSC Anderlecht. Nusa maakte bijna de hele match vol bij Club Brugge en is erg content met de zege van Blauw-Zwart tegen paars-wit.

Nusa vond het een geweldige sfeer in het Jan Breydelstadion tijdens de match tussen Club Brugge en Anderlecht. “Het was fantastisch om hier in zo'n sfeer te mogen spelen. Ik ben blij dat we de supporters een sterke prestatie en een mooie overwinning konden schenken”, citeert Sporza Nusa.

Nusa weet nog goed hoe het was toen Club Brugge verloor van Anderlecht. “Het is nog niet lang geleden dat we hier verloren van Anderlecht en dat zat zeker nog in onze hoofden”, geeft de vleugelflitser van Club Brugge aan.

Nusa geeft aan dat Club Brugge nu beter in staat is om een overwinning over de streep te trekken. “We hebben het al een paar keer weggegeven op het einde en daar hebben we van geleerd. We zijn er blijven voor gaan en daar ben ik heel tevreden over”, besluit Nusa.