Alexandersson na gelijkspel Kortrijk: “Eupen de hele wedstrijd onmondig”

Alexandersson na gelijkspel Kortrijk: “Eupen de hele wedstrijd onmondig”

7 april - 22:18

Freyr Alexandersson, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, zag De Kerels met 1-1 gelijkspelen op bezoek bij KAS Eupen in de Relegation Play-Offs. Alexandersson blikt terug op de match en geeft aan dat De Panda’s onmondig waren tegen Kortrijk.

Alexandersson blikt terug op de match tussen Eupen en Kortrijk. “Vooraf kun je wel zeggen dat we blij moeten zijn met het punt, maar zij waren eigenlijk de hele wedstrijd onmondig. Ze komen weg met een goed schot van Charles-Cook”, citeert Sporza Alexandersson.

Alexandersson zag dat er veel verbeterpunten waren bij Kortrijk. “Er zijn veel zaken die beter konden vandaag, de kwaliteit was niet zo hoog als gehoopt. We hadden het initiatief en speelden wel solide, scoorden een goede goal, ik hoopte dat we dan zouden doordraven en de wedstrijd afmaken. IJdele hoop…”, besluit de oefenmeester.

Door het gelijkspel blijft het gat tussen Sporting Charleroi en achtervolgers Eupen en Kortrijk even groot. Het verschil is vijf punten. RWDM staat op de laatste plaats met een punt minder dan Kortrijk en Eupen.