Denkey na zege op Union: “Invallers moeten meer brengen, ook tegen Club probleem”

Denkey na zege op Union: “Invallers moeten meer brengen, ook tegen Club probleem”

7 april - 20:02
4

Kevin Denkey, de topschutter van Cercle Brugge, blikt terug op de 2-3 overwinning van Cercle Brugge tegen Union SG. Denkey wist opnieuw het net te vinden voor groen-zwart, maar geeft aan dat de wisselspelers meer hadden kunnen brengen voor Cercle Brugge.

Denkey is zeer te spreken over de zege van Cercle Brugge op Union. “Dit is een mooie overwinning. We wisten dat het hier niet makkelijk zou zijn, maar we waren vanaf de start op de afspraak. We hebben het goed gedaan, al denk ik dat het nog beter kan”, citeert Sporza de spits van Cercle Brugge.

Denkey geeft aan dat de wisselspelers van Cercle Brugge meer hadden kunnen brengen tegen Union. “De invallers moeten ons nog wat meer helpen dan ze vandaag gedaan hebben. Ze moeten met meer energie op het veld komen. Tegen Club Brugge was dat ook een probleem”, geeft de spits aan.

Denkey geeft aan dat het helpen van Cercle Brugge hem de meeste deugd doet. “Ik ben blij dat ik weer kon scoren, zeker omdat het de ploeg geholpen heeft. Dat is voor mij het belangrijkste”, besluit Denkey.