'Club Brugge ziet miljoenenbod op San Lorenzo-spits Bareiro geweigerd worden'

'Club Brugge ziet miljoenenbod op San Lorenzo-spits Bareiro geweigerd worden'

7 april - 13:00
14

Met Ardon Jashari heeft Club Brugge al één zomeraanwinst in huis gehaald, maar Blauw-Zwart zit niet stil. Het blijft speuren naar versterking en is in die zoektocht uitgekomen bij Adam Bareiro.

Bareiro is een 27-jarige Paraguayaanse aanvaller, die momenteel kapitein is bij het Argentijnse San Lorenzo. Daar heeft Bareiro zich volgens OneFootball in de kijker gespeeld van Club Brugge, dat de spits dolgraag in huis wil halen.

Naar verluidt deed Club Brugge zelfs al een bod van vijf miljoen euro op Bareiro, maar bleek dat nog niet genoeg voor San Lorenzo. De Argentijnse club verlangt een som van minstens 6,5 miljoen euro voor haar kapitein.

Bareiro, die dit seizoen goed was voor zes doelpunten en één assist in dertien partijen, moet bij Club Brugge het vertrek opvangen van Igor Thiago. De Braziliaan werd voor een recordbedrag verkocht aan Brentford, terwijl ook Ferran Jutgla al meermaals werd gelinkt aan een vertrek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.