Vrancken krijgt lof van fans voor 'Mourinho-viering' tegen Antwerp

Vrancken krijgt lof van fans voor 'Mourinho-viering' tegen Antwerp

7 april - 10:00
20

KRC Genk won zaterdag met 0-1 van Royal Antwerp FC. Toen het laatste fluitsignaal klonk, was Wouter Vrancken duidelijk blij. Zijn viering werd gesmaakt door de eigen aanhang.

Tijdens de match kreeg de Genkse bank wat verwijten te horen. Toen het laatste fluitsignaal klonk, draaide Vrancken zich om en vierde intens richting de Antwerp-fans.

Op sociale media werd de actie van de trainer van KRC Genk ook opgemerkt. Sommige fans maakten de vergelijking met de actie van Vrancken met die van José Mourinho. De Portugees durft immers ook uitbundig te vieren richting de tegenstander.

Genk blijft in de race, Antwerp lijkt uitgeteld
Royal Antwerp is met 0 op 6 begonnen aan de Champions' Play-Off. The Great Old lijkt uitgeteld voor de titel. KRC Genk pakte 6 op 6 in zijn twee openingsduels van de eindronde. Genk staat nu 3e met 30 punten. Het heeft 5 punten minder dan Union en RSC Anderlecht. De Brusselse clubs komen zondag nog in actie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.