Charleroi-verdediger Bager: ''Ik lijk te gaan vertrekken, tenzij idee Charleroi''

Charleroi-verdediger Bager: ''Ik lijk te gaan vertrekken, tenzij idee Charleroi''

5 april - 13:55 Laatste update: 14:01

Jonas Bager verwacht deze zomer te verhuizen, omdat RSC Charleroi de optie in zijn contract om te verlengen niet voor de deadline heeft gelicht. Dat meldt het Deense Bold.

De verdediger, die ook voor Union SG speelde, denkt dat zijn tijd bij Charleroi erop zit. ''Het lijkt op een vertrek, tenzij de club met andere ideeën komt. Het is waarschijnlijk een teken dat de club eerst wil weten of ze volgend seizoen in de competitie spelen, voordat ze verdere stappen ondernemen'', vertelde Bager.

Bager staat er ontspannen in. ''Ik ga de zomertransferperiode in met het idee dat ik voor alles opensta en naar alles zal luisteren. Ik heb niet één specifieke bestemming in gedachten, maar vrij zijn op de markt biedt misschien wel kansen die ik zal proberen na te jagen'', zei Bager.

Een terugkeer naar Denemarken sluit Bager niet uit. ''Ik sluit een terugkeer naar Denemarken niet uit en houd alle opties open. Maar als ik dat doe, sluit ik waarschijnlijk de deur naar een toekomstige carrière in het buitenland. Het mooie van een transfervrije status is dat het nieuwe mogelijkheden biedt'', aldus Bager.

Bager speelde dit seizoen 19 Jupiler Pro League-matchen voor RSC Charleroi. Daarin gaf de verdediger 1 assist.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.