Alexandersson blikt terug: ''Spelers voerden plan perfect uit tegen Anderlecht''

Alexandersson blikt terug: ''Spelers voerden plan perfect uit tegen Anderlecht''

5 april - 13:15 Laatste update: 13:21
1

KV Kortrijk leek ten dode opgeschreven in de Jupiler Pro League, maar de komst van Feyr Alexandersson veranderde dat beeld. Onder zijn leiding pakte KV Kortrijk punten en won de club zelfs van RSC Anderlecht. Alexandersson keek terug op deze overwinning.

Alexandersson en zijn selectie bekijken die tegen paars-wit wedstrijd vaak terug. ''Ik heb de wedstrijd al één keer volledig herbekeken en de fases die ik de spelers wil laten zien, zijn al tientallen keren de revue gepasseerd'', vertelde Alexandersson aan Het Laatste Nieuws.

De IJslandse trainer is er erg trots op. ''Het was simpelweg een geweldige prestatie. Het is een speciaal gevoel om Anderlecht zijn eerste thuisnederlaag aan te smeren'', zei Alexandersson.

De spelers volgden de instructies van de trainer op. ''Niemand geloofde in ons, maar dat was net een extra motivatie. Mijn spelers voerden het wedstrijdplan perfect uit en trokken de zege over de streep'', aldus Alexandersson.

Alexandersson behaalde met KV Kortrijk maar liefst 14 punten van de 30 mogelijke punten in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.