‘Lukaku verlaat deze zomer AS Roma, maar keert niet terug naar Chelsea’

‘Lukaku verlaat deze zomer AS Roma, maar keert niet terug naar Chelsea’

5 april - 11:14
5

Het lijkt er steeds meer op dat Romelu Lukaku AS Roma aan het einde van dit seizoen zal verlaten, en Saoedische clubs tonen interesse in een mogelijke overstap. De Rode Duivel is nog steeds eigendom van Chelsea FC, maar Calciomercato schrijft dat dit niet meer lang zal zijn. 

De Belgische aanvaller, die onder Jose Mourinho een sterke eerste seizoenshelft kende, heeft sinds de komst van coach Daniele De Rossi echter een vormdip ervaren, met slechts drie doelpunten in de afgelopen vier maanden. 

Ondanks de wens van Roma om Lukaku te behouden, wordt het een zware opgave voor de club, met geschatte kosten van meer dan €80 miljoen voor een deal met Chelsea en een driejarig contract in Rome.

Volgens Calciomercato hebben meerdere Saoedische clubs interesse getoond in Lukaku, gezien zijn unieke positie op de transfermarkt nu Chelsea zich voorbereidt om hem van de hand te doen voor ongeveer €40-45 miljoen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.