Atalanta-CEO Percassi: ''Terugkeer De Ketelaere meteen te merken aan impact''

Atalanta-CEO Percassi: ''Terugkeer De Ketelaere meteen te merken aan impact''

5 april - 10:45 Laatste update: 10:45

Charles De Ketelaere deed het voor zijn hamstringblessure naar behoren bij Atalanta. Nu keert de Rode Duivel weer terug na zijn herstel tot genoegen van Atalanta-CEO Luca Percassi. De CEO wil echter nog niet spreken over een definitieve komst.

Percassi is blij om De Ketelaere terug te zien keren van een blessure. ''We zijn blij dat hij morgen weer beschikbaar is. Vanaf de eerste dag had hij een uitstekende impact, zowel op het voetballende en menselijke vlak als op het gebied van gedrag'', vertelde de CEO van Atalanta aan MilanNews.

De CEO gaf aan dat het nog geen tijd is om zich te concentreren op een definitieve transfer. ''We zijn blij met hem, maar het is niet het moment om ons op de markt te richten. We moeten nadenken over het spel op het veld, we zullen later keuzes maken'', aldus Percassi.

Charles De Ketelaere speelde tot nu toe 26 wedstrijden voor Atalanta in de Serie A. Daarin wist de Rode Duivel 6 keer te scoren en 6 assists te leveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.