'Standard heeft al twee zomeraanwinsten in het vizier, STVV strijdt mee'

'Standard heeft al twee zomeraanwinsten in het vizier, STVV strijdt mee'

5 april - 09:12
2

Standard kent opnieuw een moeilijk seizoen en zal een ander gezicht willen tonen. Daar horen ook nieuwe aanwinsten bij. Het heeft alvast twee spelers in het vizier: Hayato Araki en Zé Gabriel.

Volgens La Dernière Heure hoopt Standard beide heren komende zomer in huis te kunnen halen. Op het middenvelder wil Standard zich nog versterken. met Gabriel. De verdedigende middenvelder verdedigt de kleuren van Vasco da Gama, één van de clubs in handen van 777 Partners. Standard kan daardoor nog een zaakje doen en de middenvelder potentieel goedkoop in huis halen. Zijn waarde wordt geschat op anderhalf miljoen euro.

Araki is een 27-jarige Japanse verdediger die in eigen land momenteel uitkomt voor Sanfrecce Hiroshima. Hij kwam ook al één keer uit voor de Japanse nationale ploeg en mag voor iets meer dan één miljoen vertrekken bij zijn club. De Rouches tonen interesse, maar ook het Japans getinte STVV denkt eraan om Araki komende zomer aan te trekken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.