Koopje voor Clement? 'Rangers kan Silva (ex-RSCA) definitief overnemen van Wolves'

Koopje voor Clement? 'Rangers kan Silva (ex-RSCA) definitief overnemen van Wolves'

3 april - 18:05 Laatste update: 18:17

Wolverhampton Wanderers staat knap tiende in de Premier League. Financieel gezien heeft de club al betere tijden gekend. De Wolves moeten voorzichtig zijn dat ze de Financial Fair Play-regels niet schenden. Daarom zou de club er alvast voor openstaan enkele spelers te laten vertrekken. De aan Rangers uitgeleende ex-RSC Anderlecht-spits Fábio Silva zou naar verluidt voor een prijsje definitief de overstap mogen maken.

Eén van de redenen achter de schuldenberg bij Wolverhampton is het feit dat sommige transfers geen schot in de roos bleken te zijn. Destijds betaalde de club nog om en bij de 40 miljoen euro aan FC Porto voor Silva. Ondertussen is zijn martkwaarde gezakt naar 13 miljoen euro. Naar verluidt zouden de Wolves een bod van 3,5 tot 7 miljoen euro voldoende vinden om Silva definitief te laten vertrekken, zo meldt Ibrox Noise

Bij Rangers is Silva - op enkele uitzonderingen na - basisspeler onder Philippe Clement. De Portugese jeugdinternational was tot dusver goed voor vier doelpunten in vijftien duels. Indien er zich een financiële opportuniteit als deze voordoet, lijkt de kans groot dat Rangers Silva definitief zal willen overnemen voor een prikje. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.