Club Brugge ziet stormloop Griekse fans: ‘Ga er niet op in, eventuele gevolgen’

Club Brugge ziet stormloop Griekse fans: ‘Ga er niet op in, eventuele gevolgen’

2 april - 16:27
10

Club Brugge neemt het volgende week donderdagavond in het Jan Breydelstadion op tegen PAOK Saloniki. Het is de heenmatch van de kwartfinale van de Conference League. Club Brugge merkt op dat er een stijgende vraag is van Griekse fans die en ticket willen kopen in de Brugse vakken. Club Brugge vraagt de supporters hier niet op in te gaan: ‘Kleur Jan Breydel blauw & zwart’, deelt Club Brugge via de officiële kanalen.

Er werden bij Club Brugge strenge maatregelen genomen rondom de ticketverkoop. De verkoop loopt in drie fases, eerst kregen bestaande abonnees voorrang. Daarna waren Club ID-houders aan de beurt en in de laatste fase die momenteel nog loopt, wordt de verkoop opengesteld aan fans zonder Club ID die al wel een account hadden op de website voor de loting. Ook wordt er verkocht aan supporters die in het verleden tickets kochten. IP-adressen uit Griekenland krijgen geen toegang tot de ticketsite van Club Brugge.

Het valt Club Brugge op dat mede door de strenge maatregelen er een stijg is in de vraag van tickets van Griekse fans. Deze fans proberen kaarten te bemachtigen op de thuisvakken. De Griekse fans bieden de Club Brugge-supporters hogere prijzen voor hun kaartjes. Club Brugge waarschuwt hierover. ‘Club raadt aan om hier niet op in te gaan voor ieders veiligheid en waarschuwt voor de eventuele gevolgen.’