Leoni blikt met Anderlecht vooruit op Club Brugge: “Bereiden ons voor op oorlog”

Leoni blikt met Anderlecht vooruit op Club Brugge: “Bereiden ons voor op oorlog”

31 maart - 16:01 Laatste update: 17:12
51

Théo Leoni, de publiekslieveling van RSC Anderlecht, blikt na de 1-0 zege op Royal Antwerp FC vooruit op de rest van de Champions’ Play-Offs. Door de zege is Anderlecht qua punten op gelijke hoogte gekomen met Union SG, volgens Leoni wordt de aankomende match met Club Brugge een oorlog.

Leoni geeft aan dat Anderlecht niet enthousiast hoeft te worden nu het op gelijke hoogte staat met Union. “Het is bijzonder omdat alles opnieuw wordt opgestart. Zo is het, dit zijn de play-offs, dat wisten we al voor aanvang van het seizoen. Maar we moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken, omdat de wedstrijden zo ingewikkeld zijn”, citeert RTBF Leoni.

Leoni gelooft ook dat de aankomende wedstrijd van Anderlecht op bezoek bij Club Brugge een ware strijd gaat zijn. “We hebben drie punten gepakt, maar nu is Brugge daar al het doel, het wordt oorlog. Daar bereiden we ons op voor en we gaan er alles aan doen om het maximale te halen”, aldus Leoni voor de match die op 7 april plaatsvindt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.