RSCA Futures tonen veerkracht via flinke comeback tegen Francs Borains

30 maart - 18:04
1

De RSCA Futures hebben met 3-3 gelijkgespeeld tegen Francs Borains. Francs Borains wist op een 0-3 voorsprong te komen, maar de beloften van RSC Anderlecht knokten zich terug in de match. In de 88e minuut maakte Amando Lapage de comeback compleet.

Francs Borains begon uitstekend aan de match tegen de RSCA Futures. Na vijf minuten kwam Francs Borains op voorsprong via een eigendoelpunt van Anas Tajaouart. Een kleine twee minuten later was het opnieuw raak voor Francs Borains via Niklo Dailly.

Francs Borains ging rusten met een 0-2 voorsprong op de RSCA Futures. De beloften van Anderlecht hadden het balbezit, maar het was Francs Borains dat de weg naar het doel wist te vinden.

In de 49e minuut maakte Corenthyn Lavie het nog erger voor de beloten van Anderlecht. Lavie tekende voor de 0-3 voorsprong. Na 63 minuten begon de comeback van de RSCA Futures. Keisuke Goto gaf met zijn doelpunt het startsein.

Twee minuten later wist Mohamed Bouchouari een vervolg te geven aan het doelpunt van Goto. Boucouari tekende voor de 2-3 waardoor de spanning weer helemaal terug in de match kwam.

De RSCA Futures hadden het balbezit en kwamen tot meer kansen dan Francs Borains. In de 88e minuut werd het geloof van de RSCA Futures beloond via de late gelijkmaker van Amando Lapage.