Gerucht uit Engeland: 'Dortmund bekijkt drie opties voor nieuwe hoofdtrainer'

Gerucht uit Engeland: 'Dortmund bekijkt drie opties voor nieuwe hoofdtrainer'

30 maart om 11:11

Een gerucht uit Engeland: Drie coaches waaronder Arne Slot zou bij Borussia Dortmund op het lijstje staan om Eden Terzic te vervangen. Dat beweert het Britse HITC

Dortmund zou in de manager van Feyenoord, die de Rotterdammers in 2023 naar de landstitel loodste, een potentiële vervanger zien van de 41-jarige Terzic. Aan de kwaliteiten van laatstgenoemde wordt al langer getwijfeld binnen de Duitse club. 'Dortmund heeft maar liefst twintig punten achterstand op Bayer Leverkusen', valt er te lezen. 'En ook de kwalificatie voor de Champions League loopt gevaar, want RB Leipzig ademt in hun nek.'

Slot is volgens HITC niet de enige op het lijstje met potientiële Slot-opvolgers. Ook Graham Potter, die na zijn ontslag bij Chelsea in april van 2023 zonder club zit, en Franck Haise, de manager van het Franse RC Lens, worden genoemd. 

De 45-jarige Slot staat sinds de zomer van 2021 voor de groep bij Feyenoord. Zijn contract in Rotterdam loopt tot medio 2026. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.