Oekraïne maakt Groep Rode Duivels compleet

Oekraïne maakt Groep Rode Duivels compleet: “Topspelers Chelsea en Arsenal”

27 maart om 11:36

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, speelde met 2-2 gelijk tegen Engeland. In Polen vond een andere match plaats, daar wist Oekraïne met 2-1 te winnen van IJsland, waardoor Oekraïne het laatste land is in de EK-poule van De Rode Duivels. Tedesco geeft zijn analyse van de opponent.

Oekraïne maakt Groep E compleet. Daarin nemen De Rode Duivels, Slowakije, Roemenië en Oekraïne het tegen elkaar op. Tedesco geeft zijn analyse van Oekraïne nadat het land IJsland wist te verslaan.

“Oekraïne is een sterke ploeg, met topspelers die bij Chelsea en Arsenal spelen. Sudokov speelt nog in Oekraïne en zal ook die stap maken. Het is een sterk team, met veel kwaliteit. Ik zag ze tegen Italië. Het wordt een uitdaging tegen hen te spelen”, citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

Tedesco gaf tot slot ook aan dat het nu bij de clubs van De Rode Duivels moet gaan gebeuren. “Voor ons hoop ik nu dat de spelers nu gezond blijven. Vanavond misten we De Bruyne. Lukaku was niet op zijn best. Mangala en Theate hadden niet zoveel getraind. Lukebakio kwam terug uit een langdurige blessure. Het werk moet nu in de clubs gebeuren”, besluit Tedesco.