"Ik vind Antwerp sterker dan vorig seizoen, toen we kampioen werden"

26 maart om 13:44

Antwerp maakt zich op voor de Champions' Play-Offs. Ook Mandela Keita wil daar zijn rol spelen, al ziet hij The Great Old niet als een titelkandidaat.

"We denken op dit moment niet aan een nieuwe landstitel", aldus Keita bij Knack. "Waar we nu staan, zou het gek zijn om daar de focus op te leggen. Play-Off 1 halen was onze eerste opdracht. Het is mooi dat dat gelukt is, en we zullen onze huid duur verkopen in de kampioenenplay-off. Maar of er meer in zit, valt op dit moment nog niet te zeggen."

De vraag is wel of de tegenstand beter is dan Antwerp. "Dat ga je me niet horen zeggen. (lacht) Ik vind vooral dat wijzelf beter kunnen dan wat we dit seizoen laten zien. We leggen mooi voetbal op de mat en hebben meestal de controle, maar geven te vaak de wedstrijd uit handen. Ik vind Antwerp sterker dan vorig seizoen, toen we kampioen werden. Maar het tikkeltje geluk ontbreekt."

Zaterdag begint Antwerp al aan die Play-Offs met een bezoekje aan Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.