Er is geen twijfel dat we het behoud kunnen bereiken via de Play-Downs

"Er is geen twijfel dat we het behoud kunnen bereiken via de Play-Downs"

24 maart - 20:38
1

Yannick Ferrera is terug in de Jupiler Pro League. De trainer moet RWDM op het hoogste niveau houden. Een opdracht die volgens Ferrera zelf succesvol kan worden afgewerkt.

Ferrera is al de trainer van RWDM dit seizoen. Vincent Euvrard werd vlak voor de start van het seizoen al bedankt voor bewezen diensten. Zijn opvolgers konden de voorbije maanden amper punten pakken. Nu is het dus aan Ferrera. De trainer kijkt uit naar zijn volgende opdracht. “Ik ben erg blij om de coach van RWDM te worden. Als Brusselaar is het een enorme trots om voor deze club, die een monument van de Brusselse cultuur is, te kunnen werken", aldus de trainer op de website van RWDM.

RWDM moet in de Play-Downs afrekenen met Charleroi, Eupen en Kortrijk. “Het behoud van RWDM in de Jupiler Pro League moet het doel zijn voor iedereen: spelers, staf, management, supporters, werknemers. Door samen te werken, is er geen twijfel dat we het behoud kunnen bereiken via de play-downs.”

Charleroi begint met 29 punten aan de eindronde. Eupen en Kortrijk hebben aan de start elk 24 punten. RWDM start met 23 punten achter de naam.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.