Ierland – België zorgt voor geen animo: Deze partij was echt overbodig

Ierland – België zorgt voor geen animo: "Deze partij was echt overbodig"

23 maart - 20:17
2

De interland tussen Ierland en de Rode Duivels is er ééntje die snel vergeten zal worden. Eén grote geeuwpartij, met amper iets te beleven. Achteraf waren Jan Mulder, Marc Degyrse en Olivier Deschacht ook bijzonder scherp voor de nationale ploeg.

Tijdens de pauze haalde vooral Mulder al stevig uit richting onder meer Domenico Tedesco. Na de wedstrijd was hij vooral teleurgesteld. "Het was echt een overbodige wedstrijd, waaruit je geen enkele conclusie uit kan trekken. Wat moet je hier nu mee", vroeg hij zich af bij VTM2.

Ook Degryse was niet onder de indruk van de bijzonder matige potige voetbal. "Hier kan je alleen uit concluderen dat de dingen die Tedesco probeerde overdreven waren", aldus de analist. Ik denk niet dat hij hier veel positieve dingen uit heeft geleerd", aldus Degryse.

Al is er voor Degryse wel één ding duidelijk, het middenveld met Vranckx, Vermeeren en Tielemans zullen we niet snel meer zien. "Het middenveld werkte niet, misschien heeft hij nu wel geleerd die jongens zo niet meer te gebruiken", besluit Degryse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.