Tedesco over selectie Rode Duivels: De spelers begrijpen, iedereen is gefocust

Tedesco over selectie Rode Duivels: "De spelers begrijpen, iedereen is gefocust"

22 maart - 20:25
1

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, blikt vooruit op de aankomende twee oefenmatchen tegen Ierland en Engeland. Tedesco vertelt over de focus van zijn Rode Duivels en de kwaliteiten binnen zijn selectie.

Tedesco werd gevraagd wat mogen we verwachten wanneer De Rode Duivels tegen Ierland spelen, zonder het sterkste team? “We hebben altijd een sterk team, ook al missen we een paar spelers. Ik heb altijd het gevoel dat we een goed team hebben met veel kwaliteit op het veld. We kunnen verwachten dat we een goede match gaan spelen”, vertelde Tedesco aan He Laatste Nieuws.

Tedesco kreeg vervolgens de vraag of de spelers in verband met de Champions League en de Play-Offs met minder focus aansluiten voor de aankomende oefenmatchen van De Rode Duivels tegen Ierland en Engeland.

“Dat gevoel heb ik niet, het was een goede week. Het is belangrijk om de spelers te begrijpen en met ze te praten. Ik voel dat iedereen gefocust is, de spelers zijn blij om hier met ons te zijn. Ze kijken ernaar uit om deze matchen te spelen”, gaf Tedesco aan.

Tedesco vertelde verder dat de Rode Duivels geen A of B ploeg hebben. “We hebben twee sterke teams, het is niet zo dat we een sterker team en een minder sterk team hebben. We hebben geen A en B ploeg. We hebben 24 erg goede spelers”, besloot Tedesco.