'Waar ligt toekomst Lukaku? Chelsea wilt hem naar Saoedi's duwen'

'Waar ligt toekomst Lukaku? Chelsea wilt hem naar Saoedi's duwen'

18 maart - 11:25
11

Anders dan Kevin De Bruyne krijgt Romelu Lukaku, ondanks een pijntje in de heup, geen rust van Domenico Tedesco. Lukaku is de meest gebruikte Rode Duivel in het buitenland, maar weet waarvoor hij speelt. Namelijk voor zijn toekomst.

Lukaku praat weinig over zijn toekomst. Dat is ooit wel anders geweest. Op de vraag of hij volgend seizoen nog bij AS Roma aan de slag is antwoordde hij het volgende: “Je kent de controverse die ontstaat in Engeland ook goed. Ik moet slim zijn.” Zo staat te lezen in Het Laaste Nieuws.

De toekomst van de recordtopschutter van de Rode Duivels was afgelopen week weer een thema in Engelse en Italiaanse media. Roma betaalt ongeveer 6 miljoen euro aan Chelsea voor de huur van ‘Big Rom’, plus een nettosalaris van zo’n 7 miljoen euro voor tien maanden. In Rome zijn ze uitermate tevreden met onze landgenoot, bij Chelsea FC zien ze hem graag zo snel mogelijk vertrekken. Enkel als Roma zich toch nog weet te plaatse voor de Champions League, heeft het mogelijks genoeg slagkracht om Lukaku definitief binnen te halen.

In Engeland blijven ze ondertussen doorpraten over Saoedische interesse. Chelsea-eigenaar Todd Boehly was de voorbije weken in de oliestaat. Om er sponsordeals te onderhandelen, maar zeker ook om lijntjes uit te leggen voor de komende transferperiode. Bij Chelsea zouden ze Lukaku maar wat graag naar de Saoedi’s zien trekken. Toeval is het niet dat Engelse media zijn naam als eerste droppen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.