Lazare haalt op IG hard uit naar refs: 'Altijd iets op Antwerp, schandalig!'

Lazare haalt op IG hard uit naar refs: 'Altijd iets op Antwerp, schandalig!'

17 maart - 21:10
10

Union leek op weg naar een zege tegen Royal Antwerp FC, maar gaf die in het slot toch nog uit handen na een laat doelpunt van Gyrano Kerk. Een doelpunt met een geurtje aan, al zeker voor Amani Lazare.

Bij Union zag men de wedstrijdleiding meermaals in de fout gaan. Niet naar de zin van Alexander Blessin, maar vooral Amani Lazare haalde stevig uit. Op Instagram ging hij met de voeten vooruit. 'Ik had me nochtans voorgenomen geen commentaar via Story’s op Instagram te geven, maar echt: hoe meer we hier spelen... dat ze hen dan direct de drie punten geven', schreef Lazare. 'Het is hier elk jaar hetzelfde liedje! Een rode kaart voor de tegenstander, de VAR die slaapt. Echt waar, dat ze ermee stoppen', aldus de Ivoriaan.

Tekst gaat verder na de afbeelding:

Daar bleef het niet bij, want Lazare ging nog verder op zijn social media. 'Puertas krijgt geel, Machida zelfs twee, maar Janssen verlaat het veld zonder kaart. Hoe is dat zelfs mogelijk', vraagt hij zich af. Ook de niet-gegeven rode kaart voor Bataille na zijn karatetrap werd besproken. 'Zelfs in de UFC is dat niet reglementair', gaf hij aan.

Tekst gaat verder na de afbeeldingen:

Om uiteindelijk nog terug te keren op de handsfase van Gyrano Kerk. Bij de treffer raakte Kerk de bal duidelijk (onbewust) met de hand, maar ging het ondanks een lange VAR-fase verrassend toch door. 'Heb je veertig camera's nodig om niet te kunnen zien dat er hands was? Op dit niveau is dat schandalig', besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.