Derde nederlaag op rij voor RSCA Futures: Vergeten te vaak onszelf te belonen

Derde nederlaag op rij voor RSCA Futures: "Vergeten te vaak onszelf te belonen"

17 maart - 12:01
13

Zaterdag gingen de RSCA Futures onderuit met 3-1 tegen Lommel SK in de Challenger Pro League. Voor de jongelingen van Paars-Wit is het de derde nederlaag op rij. Een duidelijk gebrek aan efficiëntie speelt de Brusselaars parten.

Nadat de RSCA Futures via Keisuke Goto op voorsprong kwamen, zakte het systeem nadien als een kaartenhuis in elkaar. “Je moet een hele wedstrijd lang presteren”, zegt coach Marinck Reedijk bij Het Nieuwsblad. “Het ontbreekt ons aan regelmaat en continuïteit. Tegen Zulte Waregem misten we scherpte bij aanvang van de wedstrijd. Dit keer startten we sterk, maar gaven we de wedstrijd nadien uit handen.”

Ondanks de Futures nog enkele kansen kregen in de tweede helft, slaagden ze er niet meer in de netten te doen trillen. “We vergeten te vaak om onszelf te belonen. We brengen goed voetbal tussen de twee zestienmeters, maar daar loopt het te vaak spaak”, aldus Reedijk.

Voor de jongelingen van RSC Anderlecht is het de derde nederlaag op rij. De Futures staan momenteel elfde met 32 punten. Het volgende duel is op 30 maarttegen Francs Borains.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.