Leko en Standard: “We hebben elf wedstrijden om iets nieuws op te bouwen”

Leko en Standard: “We hebben elf wedstrijden om iets nieuws op te bouwen”

16 maart - 12:03
5

Ivan Leko, coach van Standard, is vastbesloten om van het einde van het seizoen een nieuw begin te maken voor de club. Hoewel ze al verzekerd zijn van een verblijf in de Pro League, benadrukt Leko dat er nog veel te bereiken valt. 

Hij beschouwt de resterende wedstrijden als een kans om iets nieuws op te bouwen en de kwaliteit van het team te laten zien. Leko stelt dat hij een nieuwe gemoedstoestand wil zien bij zijn spelers, waarbij ze vrijuit spelen zonder angst voor degradatie of de play-offs.

“We hebben elf wedstrijden om iets nieuws op te bouwen”, klinkt het op de persconferentie, geciteerd door RTBF. “Iets wat ons moet toelaten om te geloven in een veel betere toekomst voor de club.” 

"Ik verwacht veel dingen. Het belangrijkste is dat ik een nieuwe gemoedstoestand wil zien. Ik wil gemotiveerde spelers zien”, aldus Leko. “Ik zou graag willen dat mensen na elf wedstrijden zeggen dat Standard de meest gemotiveerde ploeg was in de PO2.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)