Ayensa vastbesloten bij Union: We gaan titel en beker winnen

Ayensa vastbesloten bij Union: "We gaan titel en beker winnen"

14 maart - 18:05
5

Dennis Eckert Ayensa (26) vervangt tegen Fenerbahçe de geschorste Mohamed Amoura voorin. Meteen zijn eerste basisplaats in Europa dit seizoen en dat doet hem zichtbaar deugd zal doen na een moeilijke wintermercato, waarin de Duitser wilde vertrekken. Hij is momenteel terug gefocust op Union en vastbesloten om de Brusselaars prijzen te bezorgen.

Ayensa wilt er niet aan denken dat Union SG na dit seizoen met lege handen achter blijft. Hij gelooft er naar eigen zeggen rotsvast in dat de Brusselaars zowel de Croky Cup als de Jupiler Pro League zullen winnen. “Ik wil er niet aan denken dat we ze níet winnen. Ik wil niemand in de kleedkamer horen zeggen ‘Misschien halen we het niet’”, vertelde de Duitse spits aan Het Nieuwsblad.

Ayensa blikte ook nog even terug waarom hij wou vertrekken deze winter. “Ik was aan het einde van 2023 niet blij met mijn situatie”, vertelde de spits. Hij wilde vertrekken om elke week ergens het verschil te kunnen maken. Uiteindelijk geraakte hij niet weg, maar had hij een goed gesprek met zijn coach Alexander Blessin. “ Ik vroeg de coach om me vroeger te brengen, niet alleen voor vier of vijf minuten. Ik moest me belangrijk voelen”, aldus Ayensa.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.