Witsel blikt vooruit op duel met Inter Milan in CL: “Geeft ons kracht”

Witsel blikt vooruit op duel met Inter Milan in CL: “Geeft ons kracht”

12 maart - 18:42
1

Axel Witsel, Rode Duivel van Atlético Madrid, staat voor een cruciale Champions League-wedstrijd tegen Internazionale. De mannen van Diego Simeone moeten een 0-1 achterstand zien goed te maken. 

In een interview benadrukte Witsel het belang van het spelen van een "intelligente wedstrijd", waarbij hij erop wees dat ze "de tijd hebben" en "vooral ook in eigen huis spelen". Hij legde de nadruk op het inzetten van intensiteit vanaf het begin tot het einde van de wedstrijd om een positief resultaat te behalen.

Witsel erkende de kracht van het Inter Milan-team, maar gelooft dat Atlético de intensiteit en agressiviteit van hun tegenstanders kan evenaren of zelfs overtreffen om een positief resultaat te behalen. Hij benadrukte ook de terugkeer van Antoine Griezmann. “Het is iemand die ons veel kracht geeft”, citeert Sportsfinding.

De Rode Duivel vertrouwt op de steun van de fans, zelfs na een teleurstellend verlies in de competitie tegen Cádiz. Hij verwacht alvast een geweldige sfeer in het stadion tijdens de wedstrijd tegen Inter Milan. Ook goed om weten: Arthur Vermeeren zit in de selectie van Atlético Madrid. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.