Deila na Club Brugge – Leuven: “Vertrouwen en energie laag, zijn ook maar mensen”

Deila na Club Brugge – Leuven: “Vertrouwen en energie laag, zijn ook maar mensen”

11 maart - 17:46 Laatste update: 17:57
2

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, verzekerde zich via een 3-1 zege tegen OH Leuven van de Champions’ Play-Offs. Deila blikt terug op de match tegen Leuven en kijkt vooruit naar de returnmatch tegen Molde FK voor de achtste finale van de Conference League.

Deila vertelt over de zege van Club Brugge op Leuven. “Dit is een belangrijke zege waardoor we zeker zijn van de play-offs. We speelden nog maar net in Noorwegen en ik ben trots op de jongens”, citeert Sporza Deila.

Deila zag dat Club Brugge niet alle vertrouwen en energie had tegen Leuven. “Het vertrouwen en de energie waren laag en dat is normaal. We zijn ook maar mensen. Vandaag waren we kalm en goed georganiseerd en verdienden deze zege”, aldus Deila.

Deila blikt vooruit op de Conference Leaguematch tegen Molde. Club Brugge heeft een 1-2 achterstand goed te maken. “Donderdag gaan we er vol voor. We hebben niets te verliezen en gaan vol voor de aanval. We willen niets liever dan een lang avontuur in Europa”, besluit Deila.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.