Joos over gerucht HVH naar Club Brugge: “Iedereen zou het toch wel willen zien”

Joos over gerucht HVH naar Club Brugge: “Iedereen zou het toch wel willen zien”

10 maart - 11:20
52

Door de tegenvallende resultaten van Ronny Deila bij Club Brugge en de huidige situatie van Hein Vanhaezebrouck bij KAA Gent zijn er al een tijdje geruchten gaande over Vanhaezebrouck als hoofdtrainer van Club Brugge. Filip Joos reageert bij het Live podcastevent van VRT MAX op deze geruchten.

Joos werd gevraagd of Vanhaezebrouck de ideale opvolger zou zijn van Deila bij Club Brugge. “Als verhaal zeggen we toch allemaal ja?”, citeert Sporza Joos. Toch beseft Joos zich dat dit niet direct logisch is. “Er zijn fans van Club Brugge die dat vragen, zoiets kan snel draaien”, geeft Joos aan.

Joos vertelt verder over het effect van een trainerschap van Vanhaezebrouck bij Club Brugge zal hebben op de Jupiler Pro League. “Iedereen zou het toch wel willen zien. Het zou toch een enorme aantrekkingskracht voor de competitie zijn”, aldus Joos.

Joos ziet eventueel ook een andere rol voor Vanhaezebrouck bij Club Brugge. “Ik denk dat hij een heel goeie sportief directeur zou zijn. Er zijn geen mensen die zo veel van voetbal kennen, maar een trainer zijn onder Hein, is toch een moeilijke rol”, besluit Joos.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.