Anderlecht-talent Moutha-Sebtaoui spreekt over gemiste transfer: “Grote club”

Anderlecht-talent Moutha-Sebtaoui spreekt over gemiste transfer: “Grote club”

9 maart - 13:13
3

Nail Moutha-Sebtaoui werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar KV Mechelen. Uiteindelijk koos de 18-jarige linksachter op een eerste profcontract bij paars-wit te tekenen.

Tegenover Het Nieuwsblad laat Moutha-Sebtaoui zich uit over de transferperikelen. Ook AS Monaco en Juventus werden eerder al genoemd. “Anderlecht is mijn thuis en mijn club. Dat is de voornaamste reden waarom ik bij Anderlecht tekende. Na twee jaar FC Brussels doorliep ik de volledige jeugdopleiding in Neerpede. Mijn grote droom was altijd om het eerste elftal te halen. Dichter dan de RSCA Futures kan je niet geraken. Ik sta dan ook nog altijd pal achter mijn beslissing om te blijven.”

De Belgische jeugdinternational weet wat zijn kwaliteiten en werkpunten zijn. “Als kind was ik supporter van Barcelona, maar mijn favoriete speler was Marcelo van Real Madrid. Ik had dan ook altijd meer oog voor linksachters en Marcelo kon me wel charmeren. Ik ben zelf technisch onderlegd, ruk graag mee op en beschik over een zuivere voorzet. Mijn werkpunten liggen vooral op het defensieve vlak. Ik moet nog doortastender worden en agressiever durven optreden in het duel.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.