Leko (Standard) hoopt lijn door te trekken tegen Genk: “Geen feest”

Leko (Standard) hoopt lijn door te trekken tegen Genk: “Geen feest”

9 maart - 11:29
2

Na de belangrijke overwinning op KAA Gent, blijft Standard gefocust op hun volgende uitdaging tegen KRC Genk. Ivan Leko was tevreden met de prestatie van zijn troepen tegen Gent, maar verwacht meer van hetzelfde tegen Genk. Een belangrijk duel, met het oog op behoud. 

"Ik heb de spelers twee dagen gegeven, omdat het belangrijk voor ze was om even op adem te komen en wat tijd door te brengen met hun geliefden”, klinkt het bij Ivan Leko, geciteerd door DH Sport. “Maar vanaf dinsdag heb ik geëist dat we de bladzijde omslaan." 

Met een mathematische garantie voor overleving in het vooruitzicht, begrijpt Leko dat er geen tijd is om te verslappen, vooral gezien de komende uitdaging tegen Genk. De overwinning op Gent heeft een positieve sfeer gecreëerd, maar Leko blijft nuchter. "Gezien de timing en onze situatie hebben we geen tijd om lang feest te vieren," merkte hij op. 

Leko is op zijn hoede en beseft ook dat Genk na hun nederlaag tegen Club Brugge iets goed te maken heeft. De trainer van Standard beseft maar al te goed dat het geen makkelijke partij wordt. "Weer een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. We kennen de kwaliteiten van Genk, vooral in de aanval..."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.