KAA Gent mag beginnen hopen op jackpot: 'Chelsea stuurde opnieuw scout'

KAA Gent mag beginnen hopen op jackpot: 'Chelsea stuurde opnieuw scout'

8 maart - 23:44
12

Archie Brown maakte dit seizoen indruk bij KAA Gent en kan al rekenen op flink wat interesse. Die interesse is de laatste weken ook enkel maar gegroeid voor de Engelse linksachter.

De Engelse vleugelverdediger kwam afgelopen zomer naar Gent en heeft nu al de interesse gewekt van meerdere grote clubs. Vorige week werd gemeld dat clubs als Chelsea, Juventus en AC Milan geïnteresseerd zijn. Vooral Chelsea lijkt serieus geïnteresseerd te zijn.

Volgens HITC waren scouts van Chelsea vorig weekend aanwezig bij de wedstrijd tegen Standard om Brown te bekijken. Ook enkele andere Engelse clubs, waaronder West Ham, Brentford, Fulham en Leeds United, houden hem nauwlettend in de gaten.

Bij Gent mag men dan ook hopen op de jackpot vor Brown. Er zijn namelijk al geruchten geweest over een vraagprijs van meer dan 15 miljoen euro. Geen onoverkomelijk bedrag voor heel wat Engelse clubs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.