LIVE-Discussie: Molde alsnog op weg naar een zege tegen Club Brugge (gesloten)

LIVE-Discussie: Molde alsnog op weg naar een zege tegen Club Brugge (gesloten)

7 maart - 17:45 Laatste update: 20:39
89

In de achtste finale van de Conference League gaat Club Brugge op bezoek bij Molde FK in Noorwegen. Het is de eerste match van het tweeluik tussen de twee ploegen. Club Brugge wordt als de favoriet gezien.

Molde heeft een stuk minder wedstrijdritme dan Club Brugge. De Noorse competitie duurt van april tot november. In 2023 eindigde Molde op de vijfde plaats in de competitie. FK Bodø/Glimt, de eerdere tegenstander van Club Brugge, werd landskampioen met 19 punten meer dan Molde. Club Brugge had weinig moeite met Bodø/Glimt in de groepsfase van de Conference League.

Opstelling Molde FK: 

Club Brugge werd door Union SG uit de Croky Cup geknikkerd, hierdoor stijgt het belang van een goed resultaat in de Conference League. Bij Club Brugge heeft onder meer hoofdtrainer Ronny Deila meerdere malen uitgesproken dat Blauw-Zwart van plan is om een trofee in de wacht te slepen dit seizoen. Club Brugge mag in Noorwegen tonen dat het de favorietenrol verdiend tegen Molde. Opvallend is dat Andreas Skov Olsen op de bank begint, Maxim De Cuyper begint dan weer in een offensievere rol dan we van hem gewend zijn.

Opstelling Club Brugge: