Deila: ''Hou van de uitdaging en de druk, want het is net dat wat je beter maakt''

Deila: ''Hou van de uitdaging en de druk, want het is net dat wat je beter maakt''

7 maart - 07:50 Laatste update: 07:48
9

Op donderdagavond treedt Club Brugge aan tegen Molde. Club Brugge behaalt al enige tijd wisselvallige resultaten en dus staat de positie van trainer Ronny Deila onder druk. Daar heeft de trainer zelf echter geen moeite mee.

De coach is strijdbaar en wil zo ver mogelijk komen in de Conference League. ''Je moet wat geluk hebben in deze competitie. Maar alles is mogelijk en zolang dat het geval is, zal ik blijven vechten tot de laatste seconde'', vertelde Deila aan Het Laatste Nieuws.

Hoewel Club Brugge Europees nog actief is, gaat het nationaal minder goed. ''In de competitie lopen we een beetje achter, maar ook daar is het nog niet voorbij'', zei Deila.

Deila bekijkt het positief. ''Ik hou van de uitdaging en de druk, want het is net dat wat je beter maakt. Je wil jezelf uitdagen en leren — het is iets waar je van moet genieten'', aldus de trainer.

De wedstrijd tussen Molde en Club Brugge vindt plaats om 18:45. De wedstrijd wordt gespeeld in het Aker Stadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.