Degryse zag Openda tijdens Champions League-duel niet scoren

Degryse genadeloos voor Openda: ''Ballen moesten tussen de palen''

7 maart om 07:20
Laatste update: 7 maart om 07:26

Real Madrid speelde woensdagavond gelijk tegen RB Leipzig (1-1). Dat had echter niet gehoeven, want Loïs Openda kreeg uitgelezen kansen tijdens het Champions League-duel. Marc Degryse gaf zijn oordeel hierover.

Openda had vroeg in de match al kunnen scoren. ''Openda had in het eerste kwartier zeker een keer of drie tussen de palen moeten schieten'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Degryse na afloop van de match.

De analist richtte zich vooral op de 12e minuut, waarin de Rode Duivel de bal kreeg van Xavi Simons en deze niet goed raakte. ''Een vrije schietkans vanop zestien meter. Hij beslist om te plaatsen, maar hij plaatst de bal vijf meter naast'', vertelde Degryse.

Even later ging het opnieuw mis bij een uitgelezen kans. ''Maar ook deze bal moet tussen de palen'', zei Degryse.

Voor Openda zou het niet zijn eerste doelpunt zijn in de Champions League. De aanvaller heeft namelijk 4 doelpunten gemaakt in 8 wedstrijden tijdens dit Champions League-seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.