Blessin onderschat Fenerbahçe niet: Sleutelspelers als Tadic, Dzeko, Batshuayi...

Blessin onderschat Fenerbahçe niet: "Sleutelspelers als Tadic, Dzeko, Batshuayi...

6 maart - 14:14 Laatste update: 14:19
2

Een ontspannen Alexander Blessin blikte op de persconferenctie vooruit naar de clash met Fenerbahçe. De coach van Union SG onderschat de Turken niet, maar wilt wel uitgaan van eigen sterkte. De wedstrijd vindt donderdagavond om 21:00 plaats in het Dudenpark.

Blessin is nog zelden nerveus voor een voetbalwedstrijd, op de vraag hoe hij Fenerbahçe inschat antwoordde hij dan ook met een glimlach: “Het is één van de grootste teams in Turkije. Met veel individuele kwaliteiten.”

Al maakte Blessin ook de kanttekening dat de druk om landskampioen te worden enorm is en het dus maar de vraag is of ze met hun sterkste elf aan de aftrap komen. "Ze hebben een paar sleutelspelers zoals Tadic, Dzeko, Batshuayi… Spelen ze of niet?”, vroeg Blessin zich luidop af.

Daarnaast wilt Blessin ook naar zijn eigen sterktes kijken. Hij benadrukt dat hij een goede match wilt spelen en de Conference League serieus neemt. Zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. “De honger die we tonen, zal belangrijk zijn”, besloot Blessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.