Leko na Standard-Gent: “Droevig dat Standard blij moet zijn met Play-Off 2”

Leko na Standard-Gent: “Droevig dat Standard blij moet zijn met Play-Off 2”

3 maart - 11:59 Laatste update: 12:37
7

Na de overwinning van Standard met 4-2 tegen KAA Gent, deelde Ivan Leko zijn gedachten met de pers. Opvallend nuchter, na een overwinning die toch van cruciaal belang zou kunnen zijn. 

Standard staat momenteel met vijf punten voorsprong op de dertiende plaats. "Het is droevig dat een topclub als Standard blij moet zijn met Play-off 2," benadrukte Leko, terwijl hij ook opmerkte dat het mathematisch nog niet volledig zeker is. “We hebben nog punten nodig. Maar ik ben blij dat ik de jongens vandaag nog eens heb zien lachen in de kleedkamer.”

Leko prees de spelers voor hun reactie na een vroege achterstand van 0-1, wat niet vanzelfsprekend is gezien de huidige situatie van de ploeg. “Ik zag een goede reactie na de 0-1. Dat is niet evident voor een ploeg in onze situatie”, aldus Leko op RTBF. “Yeboah was onze man van de match en ook Balikwisha is geweldig ingevallen. Zijn pass bij de 2-1 was het sleutelmoment in deze wedstrijd.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.