Louwagie mikpunt van kritiek bij fans van KAA Gent: 'Badmuts buiten'

Louwagie mikpunt van kritiek bij fans van KAA Gent: 'Badmuts buiten'

2 maart - 21:00
8

Er staat de komende maanden nog heel wat te gebeuren bij KAA Gent en er moeten belangrijke beslissingen worden genomen over de toekomst van de club. Onder meer over de toekomst van Michel Louwagie. Een deel van de fans ziet hem echter liever vertrekken.

Louwagie gaf in het verleden meermaals aan dat hij samen met Ivan De Witte zou vertrekken bij de club, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. De CEO van Gent lijkt voorlopig nog te gaan blijven. Een deel van de fans ziet dat echter niet zitten en wil dat ook duidelijk maken.

Op X is namelijk een spandoek te zien met een duidelijke boodschap: 'Badmuts buiten', valt te lezen op een spandoek. Een verwijzing naar de vorige job van Louwagie, die in het verleden nog voorzitter was van de Koninklijke Belgische Zwembond.

Louwagie heeft het al even verkorven bij een deel van de fans en de beslissing om afgelopen winter verschillende belangrijke pionnen te verkopen werd hem en het bestuur van Gent ook niet in dank afgenomen. De critici hopen dan ook op verandering en een definitief vertrek van Louwagie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.