Denkey moet sleutelmatch vanuit de tribune volgen: 'Ik sta achter jullie, team!'

Denkey moet sleutelmatch vanuit de tribune volgen: 'Ik sta achter jullie, team!'

2 maart - 13:24
2

Het zaterdagprogramma van de Jupiler Pro League trapt af met een interessante pot met het oog op de Champions' Play-Off: Cercle Brugge - KV Mechelen. Grote afwezige wordt Kevin Denkey, die een schorsingsdag uitzit. Hij jaagt zijn ploeggenoten dan maar aan via zijn sociale media.

Denkey was vorig weekend nog (maar eens) van goudwaarde voor Cercle in Eupen. De topschutter nam beide doelpunten voor zijn rekening in de 0-2-zege. In datzelfde duel liep hij echter tegen zijn vijfde gele kaart aan. Daardoor moet Denkey nu een weekend brommen, net wanneer met KV Mechelen een uitdager voor de top-zes over de vloer komt. 

Ongetwijfeld baalt de Gouden Stier daar zelf om, maar hij laat niet na om zijn ploeggenoten het allerbeste toe te wensen. 'Ik sta achter jullie voor de wedstrijd van vandaag. Alle krachten verenigd voor een goede wedstrijd!', schrijft Denkey op X, gevolgd door de groen-en-zwarte kleuren. Bij zijn afwezigheid lijkt Cercle vooral te kijken naar Alan Minda (vijf seizoenstreffers) en Thibo Somers (vier) om de rol van doelpuntenmaker over te nemen.