OHL-doelman Leysen over interesse Inter: “Niet het moment daarmee bezig te zijn”

OHL-doelman Leysen over interesse Inter: “Niet het moment daarmee bezig te zijn”

1 maart - 10:03

Tobe Leysen (21) heeft zich dit seizoen ontpopt tot een van de sterkhouders van Oud-Heverlee Leuven. In die mate zelfs dat Inter Milaan een scout naar België stuurde. Al blijft de doelman zelf er rustig onder.

Drie weken geleden stuurde Inter zijn voormalige doelman Samir Handanovic naar Luik om de wedstrijd Standard Luik-OHL te gaan bekijken.  “Eerst geloofde ik het niet, maar toen zag ik het bewijs op foto. Hij zat er effectief”, aldus Leysen aan Het Belang van Limburg. De ex-doelman van KRC Genk ziet het als een mooie appreciatie voor zijn seizoen, maar voorlopig ook niet meer dan dat.

Leysen vertelt dat er concreet nog niet echt iets aan de orde is: “Mijn makelaar heeft nog kort telefonisch contact gehad met Handanovic, maar sindsdien is er op clubniveau niets meer geweest. Zo lang ze mij of de club niet bellen, is er niets aan de hand.” Het is ook niet het moment om daarmee bezig te zijn, beseft Leysen, aangezien er nog enkele zeer belangrijke wedstrijden met OHL aankomen. “Als ik dat in mijn kop ga steken, ga ik mezelf alleen maar zot maken”, beseft de nuchtere Kempenaar.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.