Mitrovic verklaart zijn terugkeer naar KAA Gent: Het was eigenlijk ongelooflijk

Mitrovic verklaart zijn terugkeer naar KAA Gent: "Het was eigenlijk ongelooflijk"

29 februari - 17:16
10

KAA Gent trok in januari verschillende nieuwe spelers aan, waaronder ook oudgediende Stefan Mitrovic. Over zijn terugkeer naar de KAA Gent Arena gaf hij meer uitleg.

"Ten eerste kende ik natuurlijk de club en de trainer hier, ik wist dat ik hier graag weer zou voetballen. En ten tweede kwam ik uit een moeilijke periode bij Getafe", vertelt hij in clubblad WigWam. "Hoewel ik me fysiek topfit voelde, kreeg ik nog weinig speelkansen in die laatste maanden", klinkt het.

De terugkeer naar Gent kwam voor Mitrovic dus op het juiste moment. "Dus ik was wel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het was eigenlijk ongelooflijk... Twee dagen voordat Gent contact met me opnam, sprak ik met mijn vader en schoonvader en zij herinnerden me aan mijn eerste periode in Gent, hoe fantastisch ons voetbal was, hoe dat toch mijn mooiste voetbaltijd was. Twee dagen later belde Gent me, alsof het zo moest zijn."

Mitrovic is inmiddels ook al meteen een basispion geworden bij Gent. Op dit moment heeft hij al 119 wedstrijden gespeeld voor AA Gent en hij hoopt de komende seizoenen zeker de mijlpaal van 200 wedstrijden te bereiken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.