Deel Club Brugge-fans niet blij met ticketprijzen voor duel tegen Molde

Deel Club Brugge-fans niet blij met ticketprijzen voor duel tegen Molde

28 februari - 14:15
35

Club Brugge heeft zich geplaatst voor de achtste finales van de UEFA Europa Conference League. Op 14 maart zakt Molde af naar het Jan Breydelstadion. Bij Blauw-Zwart hoopt men op een vol huis, maar veel fans zijn niet blij met de ticketprijzen en laten met zich horen op sociale media.

Op donderdag 7 maart staat de heenmatch in Noorwegen op het programma. Een week later is het tijd voor de return in ons land. Ondertussen loopt de voorrangsperiode voor de abonnees van Club Brugge. Deze duurt tot 3 maart middernacht.

'De volgende dag, om 16u, is er een wisselperiode voor de fans wiens zitje werd ingenomen door de UEFA. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. Club ID-houders kunnen een ticket kopen vanaf 5 maart 10u00, de vrije verkoop start een dag later op woensdag 6 maart 10u00', laat Club Brugge weten.

De prijzen voor de return tegen Molde starten bij een bedrag van 27 euro en lopen op tot 38 euro voor Club ID-houders. In de vrije verkoop variëren de prijzen van 32 euro tot 44 euro. Molde spreekt blijkbaar niet iedereen even erg aan. Op sociale media klinkt het dan ook bij veel Club Brugge-fans dat de prijzen te duur zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.