Dreyer bij Anderlecht: Wil mezelf blijven pushen, niet tevreden zijn met seizoen

Dreyer bij Anderlecht: "Wil mezelf blijven pushen, niet tevreden zijn met seizoen"

27 februari - 20:35
6

Anders Dreyer, de trefzekere vleugelaanvaller van RSC Anderlecht, gaat dieper in op zijn huidige situatie bij de nummer twee van de Jupiler Pro League. Dreyer toont zich ambitieus en wil zijn statistieken verder verbeteren in de aankomende matchen en de Champions’ Play-Offs.

Dreyer begint te vertellen over zijn seizoen met Anderlecht. “Het is tot nu toe een goed seizoen”, vertelt Dreyer. De winger krijgt te horen dat de statistieken er niet om liegen. “Nee inderdaad, maar er is nog steeds iets om te verbeteren”, vertelt Dreyer via de officiële kanalen van Anderlecht.

Dreyer geeft vervolgens aan wat de vleugelspeler kan verbeteren bij Anderlecht. “Ik heb veel kansen om nog meer doelpunten te maken. Ik moet mezelf blijven pushen om het iedere dag beter te doen. Niet tevreden zijn met wat ik al heb bereikt dit seizoen”, aldus Dreyer.

Dreyer sluit af door aan te geven dat Anderlecht nog genoeg matchen voor de boeg heeft waarin de winger zijn stempel wil gaan drukken. “Er zijn nog dertien matchen te gaan om van invloed te zijn”, besluit Dreyer.

 De 25-jarige Dreyer wist dit seizoen al aardige cijfers te weerleggen bij Anderlecht. De rechtsbuiten speelde tot nu toe 27 matchen voor paars-wit dit seizoen. Hierin wist Dreyer 16 doelpunten te maken en 7 assists af te leveren.