Sadiki: Er is een nog grotere uitdager voor de titel dan RSCA... Wijzelf

Sadiki: "Er is een nog grotere uitdager voor de titel dan RSCA... Wijzelf"

26 februari - 16:01
3

Zondag slaagde Union Saint-Gilloise erin met 2-1 te winnen van Standard in de Jupiler Pro League. Bij de Brusselaars zag men hoe RSC Anderlecht won van Club Brugge en Blauw-Zwart zo op twintig punten achterstand zette van de leidersplaats. Het lijkt erop dat RSCA de enige mogelijke uitdager blijft voor de titel. Noah Sadiki reageert. 

Sadiki beseft dat RSC Anderlecht nog steeds een uitdager is voor de titel, maar ziet een nog grotere kandidaat. "Wijzelf", aldus de middenvelder in Het Nieuwsblad. "Anderlecht blijft dicht bij ons staan dus we zullen honderd procent op niveau moeten blijven, maar eigenlijk kijken we enkel naar onszelf."

Sadiki was eerder deze week ook ambitieus nadat Union erin slaagde om Eintracht Frankfurt uit te schakelen in de Conference League. "Ik heb het donderdag ook gezegd over de Conference League. Wijzelf zijn onze grootste tegenstander", zegt Sadiki. "We mogen niemand onderschatten en moeten zelf op niveau blijven. We zijn niet ver van de prijzen, dat voelen wij ook wel. We moeten ambitie tonen en ons altijd honderd procent blijven gooien", besluit Sadiki. 

Union staat na 27 speeldagen ruim op kop met 65 punten. RSC Anderlecht is een sterke tweede met 57 punten. De Brusselse ploegen verloren allebei nog maar twee competitiewedstrijden dit seizoen, een fraaie statistiek. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.