Geleerd dat Vanhaezebrouck volgend jaar geen coach is van KAA Gent

"Geleerd dat Vanhaezebrouck volgend jaar geen coach is van KAA Gent"

26 februari - 13:29
22

KAA Gent heeft ook tegen Antwerp niet kunnen winnen (2-2). In de media werden er bovendien verwijten gemaakt tussen eigenaar Sam Baro en coach Hein Vanhaezebrouck. Volgens Peter Vandenbempt is die laatste volgend seizoen geen coach meer bij de Buffalo's.

"Het jaar 2024 is voorlopig een nachtmerrie voor KAA Gent, zowel nationaal als internationaal", aldus Vandenbempt bij Sporza"Dit is niet het gedroomde afscheid van Ivan De Witte, die er met de dag droeviger van wordt. En ook niet voor Hein Vanhaezebrouck. Als dit weekend ons iets geleerd heeft, dan is het dat Vanhaezebrouck volgend jaar geen trainer meer is van Gent."

Volgens Vandenbempt wordt dit het geschil te veel. "Zo krijg je toch een redelijk onhoudbare situatie bij Gent. Vooral omdat Ivan De Witte - met wie Vanhaezebrouck zo'n goede band heeft - straks vertrekt. En uitgerekend Louwagie - met wie de band toch altijd wat gespannen was - ervoor gekozen heeft om nog een jaar door te gaan. Zo werd in het interview ook duidelijk dat de rol van de trainer in Gent toch wat zal veranderen in de toekomst."

KAA Gent gaat komend weekend op zoek naar een driepunter tegen Standard.