Vandevoordt na winst Genk op Charleroi: “Groot aandeel in de overwinning? Klopt”

Vandevoordt na winst Genk op Charleroi: “Groot aandeel in de overwinning? Klopt”

24 februari - 11:59
3

Maarten Vandevoordt speelde een cruciale rol in de 0-1 overwinning van KRC Genk op het veld van Charleroi. De doelman wist enkele belangrijke reddingen uit zijn mouw te schudden. Na de wedstrijd straalde hij van opluchting en vreugde.

Vandevoordt benadrukte hoeveel deze overwinning voor het team betekende. “Dit doet enorm veel deugd. Dit zijn drie heel belangrijke punten. Maar we zijn er nog niet”, aldus de doelman. “Elke wedstrijd die nu volgt, is een finale voor ons. We moeten absoluut die Champions' Play-offs halen, dat is waar we thuishoren.”

De doelman van Genk had zelf ook door dat hij een redelijk aandeel had in de overwinning. Vooral de redding op de trap van Marcq, was er een om fier op te zijn. “Dat ik met enkele goeie reddingen een groot aandeel heb in deze overwinning? Klopt. Vooral die save op de trap van Marcq was een mooie”, klinkt het, geciteerd door Het Belang van Limburg

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.