OFFICIEEL: SK Beveren neemt afscheid van Salech, spits trekt naar Zweden

OFFICIEEL: SK Beveren neemt afscheid van Salech, spits trekt naar Zweden

23 februari - 23:40

SK Beveren kondigt het vertrek van Yousef Salech aan. De spits werd aanvankelijk tot het eind van het seizoen gehuurd van het Deense Brøndby IF, maar kon niet écht overtuigen bij de Waaslanders. Salech gaat nu aan de slag bij het Zweedse Sirius

Bij zijn debuutwedstrijd voor SK Beveren liet Salech meteen een goede indruk na. De Leeuwen slaagden er mede dankzij een doelpunt van de Deen in om te winnen van SL16. Voor Salech zou het echter meteen ook zijn enige doelpunt voor Geel-Blauw blijven.

De laatste maanden kwam hij nog maar weinig voor in de plannen van coach Wim De Decker. Toch heeft de spits naar eigen zeggen genoten van zijn tijd in Beveren. "Er is uitstekend met mij en ik heb enorm veel bijgeleerd", aldus Salech op de clubwebsite. "Mijn periode bij SK Beveren was een positieve ervaring en heeft van mij een betere voetballer én mens gemaakt."

Salech trekt de deur dan wel achter zich dicht bij Geel-Blauw, maar blijft de club op de voet volgen: "Ik zal aan mijn tv gekluisterd zitten om mijn teamgenoten te zien strijden voor promotie", klinkt het. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.